BCN COCKTAILS – DE PERFECTE MIX VOOR ELKE BEHANDELING

De BCN Cocktails bevatten uitvoerig bestudeerde en voorgeselecteerde werkstofcombinaties voor aanpak van veel voorkomende problemen, zoals huidverslapping, pigmentatie of littekens. De ampullen bevatten een uitgekiende mix van werkstoffen die elkaars werking versterken en aanvullen voor een optimale aanpak per probleem. Ze zijn steriel verpakt en vrij van conserveringsmiddelen of andere additieven, wat garant staat voor optimale tolerantie.

Door de BCN Cocktails in te sluizen met behulp van een transdermaal afgiftesysteem*, zoals microneedling, radiofrequentie of ultrasound, bied je de cliënt de voordelen van traditionele mesotherapie op non-invasieve, veilige en pijnloze manier, zonder de bijwerkingen en met onmiddellijk resultaat.

De BCN Cocktails kunnen los worden gebruikt of worden gemixt met andere ampullen uit de BCN Classics en/of BCN Cocktails lijn. Zo kun je per cliënt de meest optimale cocktail van werkstoffen samenstellen, hetgeen resulteert in een 100% gepersonaliseerde en dus uiterst effectieve aanpak van o.a. huidveroudering, pigmentatie, (acne)littekens, striae, cellulite, haarverlies etc.

* Alle BCN Cocktails zijn speciaal geformuleerd om in te sluizen d.m.v. mesotherapie (dermapen, dermaroller, mesogun etc.), galvanische stroom technieken (iontophorese, hydroelectrophorese), ultrasound (sonophorese), IR thermotherapy (cataphorese), electroporatie, cryoelectrophorese en vacuüm technieken.