Logo BCN

MESOCEUTICALS®

Institute BCN is gespecialiseerd in mesotherapie. Dit Spaanse laboratorium levert wereldwijd al jarenlang pure, hoog gedoseerde werkstoffen van farmaceutische kwaliteit aan dermatologen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten voor alle vormen van mesotherapie. Een hoogstaand merk dat thuishoort in de salon van de professionele, vooruitstrevende schoonheidsspecialist die zich richt op resultaat.

BEHANDELINGEN OP MAAT

Institute BCN heeft een breed assortiment van mesotherapie ampullen en behandelingen ontwikkeld, waarmee je problemen als verslapping, pigmentatie, acne, couperose, littekens, striae en zelfs haarverlies letterlijk bij de kern aanpakt. Door de ampullen onderling te combineren kun je bovendien zeer gepersonaliseerde behandelingen samenstellen, rekening houdend met de specifieke conditie en behoeften van de huid per cliënt.

BCN MESOCOSMETICS: PRE & POST SKINCARE

Voor iedereen die nog sneller en beter resultaat wil boeken! Specifiek geformuleerd voor gebruik in combinatie met peelings, microdermabrasie, microneedling, injectables, radiofrequentie, ultrasound en ander apparatuur. In deze producten wordt gewerkt met dezelfde actieve werkstoffen als in de BCN mesoceuticals (ampullen). Hierdoor bereiden ze de huid optimaal voor op deze (non)invasieve behandelingen, zorgen ze voor sneller herstel en voor langdurig behoud van het reeds behaalde resultaat.

BCN MESOCOSMETICS: PREBIOTICS SKINCARE

Herstel de huidbarrière en daarmee de natuurlijke afweer met deze speciaal ontwikkelde producten op basis van prebiotica. In het bijzonder ontwikkeld voor de gevoelige huid en de huid die intensieve behandelingen ondergaat die het microbioom (tijdelijk) kunnen aantasten. Een verstoord microbioom, zoals het geval bij o.a. acne, rosacea, atopisch eczeem en psoriasis, kan hersteld worden met prebiotica. De producten uit de BCN Prebiotics lijn bevatten een optimale dosis prebiotica die de groei van goede bacteriën stimuleren, schadelijke bacteriën bestrijden en het microbiële evenwicht helpen herstellen. Een musthave voor iedere huidprofessional die de natuurlijke balans van de huid respecteert!

BCN PEELS

Vier chemische peelings; die allen beschikken over een Medical Device (klasse I) CE-markering. Dit betekent dat ze voldoen aan alle veiligheids- en prestatie eisen voor medische hulpmiddelen binnen de EU en dus mogen worden aangemerkt als medisch hulpmiddel. CE-markering is een wettelijke verplichting om een medisch hulpmiddel binnen de EU op de markt te brengen.
De vier peelings werken, afhankelijk van hun intensiteit, op verschillende dieptes in op zowel de dermis als epidermis. Hierdoor komt er een vernieuwingsproces van de huidmatrix op gang.

DE KRACHT VAN RESULTAAT

Uitgangspunt bij alle productformules van Institute BCN zijn de effectiviteit, de juiste moleculaire grootte en zuiverheid van de werkstoffen, de wetenschappelijke onderbouwing en de veiligheid. Daarnaast zijn alle ampullen steriel verpakt, zonder conserveringsmiddelen, parfums of andere additieven wat garant staat voor optimale tolerantie en minimale irritatie.

WAT BIEDT INSTITUTE BCN?

  • Originele mesotherapie formules voor esthetisch cosmetische doeleinden
  • Farmaceutische kwaliteit
  • Vrij van conserveringsmiddelen, parfum en andere additieven voor optimale tolerantie
  • Veilig
  • Zeer hoog gedoseerde werkstoffen
  • Zuivere, actieve ingrediënten
  • Steriel verpakt; voor eenmalig gebruik
  • Ampullen kunnen worden gecombineerd voor 100% op maat behandeling

Wil je ook graag werken met Institute BCN? Neem gerust contact met ons op of vraag een informatiepakket aan.

Teksten en afbeeldingen zijn copyright beschermd