Upgrade je behandelaanbod met Esthemax

Esthemax is een Armerikaans-Koreaans merk dat innoverende producten ontwikkelt om naast je eigen merk in te zetten.
De producten van Esthemax zijn ontwikkeld om naast je huidige range aan producten toe te voegen en in je behandelingen te verwerken. Op deze manier kun je je behandelingen nóg beter op de klant afstemmen en meer resultaat behalen, zonder grote investeringen! Of je nu startend bent, of al even bezig bent, de producten van Esthemax passen in elke salon/praktijk.
We leveren Esthemax aan gediplomeerde schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten.

Starten met Esthemax? Leuk! Lees hieronder alles wat je wilt weten:

 • We werken niet met startorders en we stellen geen targets.
 • Bestel wat jij wilt! Er is geen minimale orderwaarde.
 • Vanaf €300,- ex BTW versturen we je bestelling verzendkostenvrij.
 • Volg alle trainingen kosteloos via de Online Esthemax Academy.
 • We houden onze Online Esthemax Academy exclusief voor actieve leden: na 12 maanden zonder activiteit wordt je account gedeactiveerd.

Your esthemax journey starts here!

Lancering: november 2021

De eerste producten van Esthemax worden begin november officieel in Nederland op de markt gebracht. Door onvoorziene omstandigheden ten aanzien van de levering vanuit Amerika is dit iets vertraagd; de planning was eigenlijk augustus/september, maar dat mag de pret niet drukken! Dit geeft ons alleen maar extra tijd om Esthemax goed neer te zetten zodat jij er in jouw salon of praktijk vanaf de start direct mee kunt gaan knallen. En, good things take time… het is het wachten waard, beloofd!

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden zodra we Esthemax op de Nederlandse markt lanceren? Schrijf je dan in via het onderstaand formulier, dan ontvang jij als eerste alle informatie en kun je de producten bestellen / pre-orderen!

Esthemax Professional Logo

  Naam salon/praktijk*

  Contactpersoon*

  E-mailadres*

  copyright Skindepent.nl