Esthemax Professional Logo

Customize and upgrade your treatments !

Ben jij er aan toe om je behandelaanbod uit te breiden en daarmee je resultaten nóg beter te maken? Met Esthemax heb je dit binnen handbereik!

Het Amerikaans-Koreaanse merk Esthemax biedt innovatieve en specialistische producten om naast je eigen merk in te zetten: hiermee kun je nieuwe behandelingen aanbieden en je bestaande behandelingen een upgrade geven. Al sinds 1995 maken zij onderscheidende en verrassende producten, specifiek gericht op de beauty professional. De HydroJelly Masks vormen het hart van Esthemax, maar daarnaast biedt het merk nog tal van andere interessante producten, zoals: jelly-, warmte-, sheet- en crèmemaskers én gespecialiseerde serums. Esthemax kan naast elk merk en in elke salon worden ingezet: we hanteren géén startorders, je volgt de benodigde trainingen online, in onze Esthemax Academy. Dit kun je dus doen op je eigen tijd, wanneer het jou uitkomt. Met Esthemax maak je elke behandeling kwalitatief nóg beter en kun je al met een kleine investering, in zowel geld als tijd, veel extra resultaat én omzet behalen!

De eerste producten van Esthemax worden begin november officieel in Nederland op de markt gebracht en gelanceerd. Door onvoorziene omstandigheden ten aanzien van de levering vanuit Amerika is dit iets vertraagd; de planning was eigenlijk augustus/september, maar dat mag de pret niet drukken! Dit geeft ons alleen maar extra tijd om Esthemax goed neer te zetten zodat jij er in jouw salon of praktijk vanaf de start direct mee kunt gaan knallen. En, good things take time.. het is het wachten waard! Beloofd!

Wil je ook graag werken met Esthemax en als eerste op de hoogte gebracht worden zodra we het op de Nederlandse markt lanceren? Schrijf je dan in via het onderstaand formulier, dan ontvang jij als eerste alle informatie en kun je de producten bestellen / pre-orderen!

Esthemax Professional Logo

    Naam salon/praktijk*

    Contactpersoon*

    E-mailadres*

    copyright Skindepent.nl