Til je salon naar een hoger niveau met Alpha-h

Of het nu gaat om huidverjonging, huidverbetering of een probleemhuid: Alpha-H heeft een groot aanbod van professionele behandelingen en resultaatgerichte verkoopproducten voor schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en cosmetisch artsen.

De keuze voor een nieuw of aanvullend merk gaat niet over één nacht ijs. We weten als geen ander hoeveel keuze er is en dat het daarbij niet alleen gaat om het merk, maar ook om het bedrijf, de mensen en de geboden ondersteuning daar achter. We staan dan ook graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden, vrijblijvend kennis te maken en met je  mee te denken of Alpha-H jouw (startende) salon of kliniek naar een hoger niveau kan tillen.

Mocht je met Alpha-H gaan werken, dan ondersteunen je natuurlijk graag op weg naar (verder) succes. Zo bieden we je:

  • Diverse startorders (qua budget en samenstelling). Samen met onze Account Manager kun je de gekozen startorder vervolgens, indien gewenst, personaliseren naar jouw wensen, behoeften en doelgroep. Alpha-H is hierdoor ook erg geschikt als je op zoek bent naar een aanvullend merk.
  • Een uitgebreide (2-daagse) installatie training en diverse vervolgtrainingen; o.a Skin Fitness (bindweefselmassage), Microneedling en diverse masterclasses om je kennis over de huid te verbreden en verdiepen. De jaarlijkse Refresh training houdt je productkennis up-to-date. Het is bovendien een ideaal moment om te sparren met collega ondernemers en ideeën uit te wisselen.
  • Persoonlijke begeleiding en ondersteuning, ook op ondernemersvlak. We voorzien je regelmatig van business tips en business coaching in de breedste zin van het woord.
  • Gezamenlijke webshop; waarbij je kunt profiteren van de online verkoop via www.alpha-h.nl. zonder zelf een webshop te runnen. Koopt jouw klant via onze webshop, dan verrekenen wij een vooraf afgesproken marge met je volgende bestelling. Kortom: extra inkomsten, zonder extra werk of kosten.
  • Promotie materiaal; o.a. brochures, posters, proefjes, tasjes en afspraak-/productadvies kaartjes.
  • Regelmatige acties en promoties ter ondersteuning van je omzet- en verkoopontwikkeling.
  • Social media support; we voorzien je elke maand van kant en klare content. Het enige dat je hoeft te doen is het posten op Facebook en/of Instagram.
  • Kant en klare nieuwsbrieven die je naar je klanten kunt uitsturen om ze te informeren over nieuwe producten, aanbiedingen en beauty tips.

Daarnaast hebben we regelmatig persoonlijk contact en zijn de lijntjes binnen ons bedrijf kort. Je kunt altijd bij ons terecht voor vragen over producten en behandeladviezen; bij ons én je collega depositairs (via de besloten Facebook groep). Kwaliteit, service, kennis en persoonlijk contact zijn de tools die jou gaan helpen te floreren. Jouw succes is immers ons succes!

Meer weten? Neem gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.

Teksten en afbeeldingen zijn copyright beschermd