TONIC / LOTION / MIST

MEER DAN ALLEEN EEN HYDRATERENDE SPRAY
Airconditioning, droge lucht, luchtvervuiling of andere schadelijke milieufactoren kunnen hun sporen achterlaten op de huid. Hierdoor raakt de huidbarrière beschadigd en de huid gedehydrateerd.  Een beschadigde huidbarrière maakt de huid kwetsbaarder voor schadelijke milieufactoren en zorgt dat ze minder goed vocht vast kan houden. Dehydratatie resulteert ook in de afbraak van collageen en elastine, wat leidt tot onnodige huidveroudering. Daarnaast wordt de huid gevoeliger met alle gevolgen van dien. Om vocht aan te vullen heeft de huid soms meer nodig dan alleen een moisturiser.

Alpha-H creëerde daarom verschillende mists, met actieve, wetenschappelijk bewezen ingrediënten voor een gezonde en gehydrateerde huid. De mists bevatten vitaminen, botanische extracten en stoffen die ontstekingsremmend werken of beschermen tegen vervuiling. Een mist dus veel meer dan alleen een verkoelende, kalmerende en hydraterende spray; een mist creëert een onzichtbaar, doorlatend laagje dat helpt om de huid te beschermen. De huid ziet er na gebruik meteen gehydrateerd en voller uit en is beter beschermd tegen onnodige huidveroudering.

Een mist is ideaal voor extra hydratatie gedurende de dag, speciaal tijdens lange vluchten, bij blootstelling aan airconditioning, droge lucht of lange tijd in de zon.

VOOR VERSCHILLENDE HUIDPROBLEMEN
Door hun afleversysteem met lage pH waarde zorgen Alpha-H tonics er voor dat actieve ingrediënten dieper in de huid doordringen, waar ze het celvernieuwingsproces en de aanmaak van collageen, elastine en huideigen hyaluronzuur stimuleren. Daarnaast verwijderen ze de dode huidcellen aan het huidoppervlak. De AHA’s, BHA’s en klinisch bewezen botanische ingrediënten zorgen voor een frissere, egale en heldere uitstraling.

De meest bekende Alpha-H tonic is Liquid Gold™. Het is klinisch bewezen dat Liquid Gold™ rimpeltjes vervaagt, de huid gladder en zachter maakt en de hydratatie van de huid verbetert. Liquid Gold™ is door de jaren heen meerdere malen bekroond en ontving lovende reviews, niet alleen in bladen, maar ook online van loyale klanten waaronder vele beauty bloggers en influencers. Het is inmiddels zo’n populair product dat er wereldwijd maar liefst twee per minuut verkocht worden. Hier vind je meer informatie over Liquid Gold™.

Omdat Liquid Gold niet voor iedere huid even geschikt is, zijn er ook milder geformuleerde tonics in het assortiment opgenomen. De actieve ingrediënten en de percentages van actieve werkstoffen in de tonics variëren waardoor ze geschikt zijn voor verschillende huidtypen en huidproblemen, zoals bijvoorbeeld een vette huid, acne, littekentjes, verstopte poriën, vergrote poriën, zonneschade, pigmentatie, fijne lijntjes, ontstekingen, een doffe en gedehydrateerde huid of een verslapte en vroegtijdig verouderde huid.

SALON-ONLY PRODUCTEN
Onderstaand vind je de producten die verkrijgbaar zijn voor zowel retail als salongebruik. Daarnaast bevat het assortiment een aantal specifieke peelings en maskers voor salonbehandelingen. Je vindt hier meer informatie over in ons informatiepakket. Neem gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.