SERUMS

Een goede reiniging, een exfoliërend product en een dag- en nachtcrème vormen het fundament van een goede huidverzorgingsroutine, maar een serum kan een echte transformatie van de huid in gang zetten. De Alpha-H serums pakken specifieke problemen aan, zoals fijne lijntjes en rimpeltjes, dehydratatie, pigmentatie en onzuiverheden.

VITAMINE SERUMS
De huid heeft essentiële vitaminen nodig om gezond te blijven. Het lichaam kan geen essentiële vitaminen aanmaken, maar neemt deze op uit voeding of supplementen. Echter, slechts een klein deel van de vitaminen uit voeding en supplementen bereikt de huid. Een vitaminen tekort in de huid uit zich als een vale huid, verlies van elasticiteit, ontstekingen en gevoeligheid, een verminderde barrièrefunctie, ruwheid en een toename in rimpeldiepte. Kortom, de indicatoren van een verouderde huid.

Het vitaminetekort in de huid kan aangevuld worden door het aanbrengen van huidverzorging met een hoge dosis vitaminen. De behoeften van de huid veranderen continue als reactie op onze levenswijze, stress, slaappatronen, hormonen, voeding en omgeving. Alpha-H heeft diverse vitamine serums in het assortiment om op deze behoeften in te spelen.

SALON-ONLY PRODUCTEN
Onderstaand vind je de producten die verkrijgbaar zijn voor zowel retail als salongebruik. Daarnaast bevat het assortiment een aantal specifieke peelings en maskers voor salonbehandelingen. Je vindt hier meer informatie over in ons informatiepakket. Neem gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.