LIQUID GOLD™

EXFOLIATIE EXPERT
Alpha-H is al meer dan 22 jaar de expert in exfoliatie. Lang voordat glycolzuur een populair ingrediënt werd, vertelde Alpha-H al aan haar klanten wat het gebruik van glycolzuur voor hun huid kon doen. Al die kennis en ervaring kwamen samen bij het formuleren van het meest bekende product van Alpha-H, Liquid Gold™. Liquid Gold™ heeft door de jaren heen veel prijzen gewonnen en lovende reviews ontvangen, niet alleen in bladen, maar ook online van loyale klanten waaronder vele beauty bloggers en influencers. Het is inmiddels zo’n populair product dat ze er wereldwijd maar liefst twee per minuut verkopen.

LAGE PH-WAARDE
Het ‘geheim’ van Liquid Gold™ zit ‘m in de combinatie van 5% glycolzuur en de lage pH-waarde van het product: alleen in combinatie met een lage pH-waarde is glycolzuur echt werkzaam. Glycolzuur is een AHA (alpha hydroxy acid); een fruitzuur dat wordt gewonnen uit suikerriet. Het breekt de ‘lijm’ af die ervoor zorgt dat dode huidcellen op de buitenste lagen van de huid blijven plakken. Door het opstapelen van dode huidcellen wordt de huid dof en grauw en is er een grotere kans op het ontstaan van puistjes. Glycolzuur verbreekt de verbinding tussen de dode huidcellen waardoor ze worden verwijderd en er een frissere en gladdere huid tevoorschijn komt.

Door de kleine moleculaire structuur dringt glycolzuur tot diep in de huid door en neemt het andere actieve ingrediënten mee de huid in; precies daar waar je ze wil hebben. De hoge dosis glycolzuur in combinatie met de lage pH-waarde geven de natuurlijke productie van hyaluronzuur en de aanmaak van collageen een flinke boost, waardoor de huid meer vocht kan vasthouden en er voller en strakker uitziet. De huid krijgt een frisse en egale uitstraling, rimpeltjes worden verzacht en pigmentatie vervaagt.

WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN
In 2008 liet Alpha-H twee dermatologen onafhankelijk, klinisch onderzoek naar de resultaten van Liquid Gold™ uitvoeren. De deelnemers aan het onderzoek hadden voor het onderzoek nog nooit een product met glycolzuur gebruikt. De resultaten waren verbluffend, al na 20 minuten zag men de volgende resultaten:
• Alle deelnemers aan de studie zagen een verbetering met betrekking tot rimpeldiepte;
• De diepte van rimpels nam af met gemiddeld 20%;
• De hydratatie van de huid nam toe met gemiddeld 12%;
• De ruwheid van de huid nam af met gemiddeld 23%.

LIQUID GOLD™ LIJN
De Liquid Gold™ lijn van Alpha-H omvat producten die naast glycolzuur andere must-have actieve werkstoffen bevatten. Peptiden, vitaminen en botanische extracten zorgen voor aanvullende anti-age preventie en correctie.

SALON-ONLY PRODUCTEN
Onderstaand vind je de producten die verkrijgbaar zijn voor zowel retail als salongebruik. Daarnaast bevat het assortiment een aantal specifieke peelings en maskers voor salonbehandelingen. Je vindt hier meer informatie over in ons informatiepakket. Neem gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.