EYE AND LIP TREATMENTS

De oogcrèmes van Alpha-H pakken specifieke problemen van de dunne, gevoelige en vaak ook drogere huid rondom de ogen aan. Lichte exfoliatie verzacht en verheldert de oogcontour, vervaagt fijne lijntjes en helpt milia (witte bultjes onder de ogen) te verminderen en voorkomen. Peptiden helpen DNA-schade te herstellen en voorkomen, spiersamentrekkingen (lachrimpeltjes) af te zwakken en vochtophopingen en zwellingen (waardoor wallen of donkere kringen kunnen ontstaan) te verminderen. Niacinamide (vitamine B3) stimuleert aanmaak van collageen, remt vochtverlies en vervaagt pigmentvlekjes en donkere verkleuringen.

De lippen zijn één van de meest gevoelige delen van het lichaam. Ze bevatten miljoenen zenuweinden, maar geen beschermende laag. Ook ontbreken zweet- en talgklieren, die een belangrijke rol spelen bij het vasthouden van vocht. Onze lippen verliezen volume als we ouder worden, door de afname van de hoeveelheid collageen, onder andere door zonneschade. Alpha-H creëerde een product dat de lippen voedt, hydrateert én beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf (zon, roken). Daarnaast geeft het een ‘plumping effect’ voor vollere lippen.

SALON-ONLY PRODUCTEN
Onderstaand vind je de producten die verkrijgbaar zijn voor zowel retail als salongebruik. Daarnaast bevat het assortiment een aantal specifieke peelings en maskers voor salonbehandelingen. Je vindt hier meer informatie over in ons informatiepakket. Neem gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.