• Alpha-H cleansers

CLEANSERS

De Alpha-H cleansers hebben een 3-in-1 werking: make-up remover, reiniging en tonic in één. Daarnaast zijn alle Alpha-H cleansers vrij van SLS en oppervlakte actieve stoffen, zodat ze de huid reinigen zonder haar te strippen. De pH-waarde van de huid wordt hersteld en perfect in balans gehouden.

De natuurlijke pH-waarde van de huid ligt namelijk rond een enigszins zure 5,5, waardoor bacterie en schimmelgroei wordt geremd. SLS en oppervlakte actieve stoffen kunnen externe en interne componenten van de huidbarrière beschadigen en verhogen de pH-waarde van de huid. Als de huid langdurig een alkalische (hoge) pH-waarde heeft, kan huidirritatie ontstaan. Dit draagt bij aan transepidermaal water verlies (TEWL) en dehydratatie van de huid. Daarnaast faciliteert een alkalische omgeving microbiële groei waardoor de kans op acne toeneemt.

Een goede reiniging is een essentiële eerste stap om een optimale penetratie van de daarop volgende cosmeceutische producten te waarborgen. Een gezonde huid zorgt ervoor dat AHA’s en andere actieve ingrediënten goed worden opgenomen.

SALON-ONLY PRODUCTEN
Onderstaand vind je de producten die verkrijgbaar zijn voor zowel retail als salongebruik. Daarnaast bevat het assortiment een aantal specifieke peelings en maskers voor salonbehandelingen. Je vindt hier meer informatie over in ons informatiepakket. Neem gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.