BLIJF DE AUTORITEIT OP JE VAKGEBIED

In onze branche raak je nooit uitgeleerd. Nieuwe behandelingen, technieken en werkstoffen volgen elkaar in rap tempo op. Daarnaast zien we vaak dat bepaalde kennis verwatert of simpelweg ontbreekt omdat deze niet aan bod komt in de basisopleiding. Ondertussen raakt de consument via bladen, internet en social media steeds beter geïnformeerd. Het is dus essentieel dat je je kennis up-to-date houdt en verder verbreedt en verdiept als je wilt kunnen blijven voldoen aan de huidige kennis- en kwaliteitseisen. Zo blijf je je klant –en daarmee je concurrent– een flinke stap voor.

Ga je voor echte huidverbetering en wil je je blijven ontwikkelen als huidspecialist én ondernemer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen met toptrainers als Ahmet Turkkani en Myra Keegel maken we ons sterk voor de professionaliteit in de branche met een breed aanbod van (merk-onafhankelijke) trainingen en masterclasses. Door hun achtergrond als huidspecialist, ondernemer, docent, (internationaal) trainer en/of gastspreker op congressen in binnen- en buitenland weten onze trainers precies aan welke kennis behoefte is en waar men tegenaan loopt in de praktijk. Door hun jarenlange ervaring weten zij bovendien de vertaalslag te maken van diepgaande theorie naar de praktijk, zodat de opgedane kennis ook echt direct toepasbaar is in je eigen salon of instituut.

De trainingen zijn toegankelijk voor iedereen. Dus ook als je niet met onze merken werkt ben je bij ons van harte welkom om je kennis en expertise als huidspecialist én ondernemer te verbreden en verdiepen.

TRAININGEN